Project Description

TEMELJI I PODRUMI

Waterproofing d.o.o. nudi profesionalna rešenja za hidroizolaciju temelja, podruma, i sve vrste podzemne hidoizolacije.

HIDROIZOLACIJA PODZEMNIH DELOVA

U ponudi imamo FPO  i PVC membrane za hidroizolaciju temeljnih ploča i drugih podzemnih konsktrukcija, kao i hidroizolacione  premaze na poliuretanskoj, polimercementnoj  i akrilnoj bazi.

Kontaktirajte nas

Kako izabrati vrstu hidroizolacije?

Izbor hidroizolacije zavisi od toga da li se radi o objektu u izgradnji ili sanaciji postojećeg objekta. Svaki od njih zahteva specifično rešenje . Hidroizolacija se može raditi sa spoljnje ili sa unutrašnje strane. Niz faktora utiče na izbor rešenja.

Hidroizolacija u toku izgradnje

Sistem hidroizolacije u novogradnji uključuje i izradu hidroizolacije temeljne ploče. U tom slučaju pravilna hidroizolacija temeljne ploče i ukopanih zidova podrazumeva hidroizolaciju sa spoljne strane međusobno povezanu horizontalnu i vertikalnu hidroizolaciju, sa pravilnom obradom na mestu prodora kroz konstrukciju. Osnovni razlog za oštećenje zbog prodora vlage je pogrešna procena očekivanog opterećenja vodom i pogrešan izbor zaštitnih mera koje iz toga proizilaze. Postoji veliki broj hidroizolacionih membrana i folija i klasičnih vrsta hidroizolacije koje se koriste u zavisnosti od tehničkih uslova.

Sanacija postojećih objekata

Pojava vlage u podrumima može biti posledica kapilarnog penjanja vlage kroz temelje ili atmorsferskog uticaja kod objekata kod kojih hidroizolacija nije kvalitetno urađena.. Vlaga vremenom prolazi sa druge strane zida dolazi do podklobučenja maltera. Korišćenjem raznih savremenih materijala i metoda moguće je sprečiti dalji prolazak vlage. U zavisnosti od vrste uticaja mogu se koristiti penetrati koji prodiru u pore zidova i čine kompaktnu masu ili se posebnim postupcima preseca put penjanju vode i ta mesta injektiraju posebnim smesama koje hemijski reaguju u kontaktu sa zidom i stvaraju barijeru.

Kontaktirajte nas

OSTALE USLUGE

Izvođenje svih vrsta hidroizolaterskih radova u gađevinarstvu. Zaštita novih i sanacija postojećih objekata od prodiranja vode i vlage. Ugradnja svih tipova hidroizolacionih sistema, kvalitetno, efikasno i u zadatim rokovima.

Ravni krovovi i terase

EPDM, TPO, PVC membrane, bitumenske hidroizolacije , premazi na bazi poliuretana i na bazi polimercementa.

UČITAJ JOŠ

Rezervoari i bazeni

Fleksibilne membrane, polimer cementni i epoksidni premazi, visokog ekološkog standarda.

UČITAJ JOŠ

Kupatila i mokri čvorovi

Jednokomponentni i dvokomponentni polimercementni premazi renomiranih proizvođača.

UČITAJ JOŠ

Zeleni krovovi

Višeslojne PVC, FPO, EPDM membrane i poliuretanske membrane koje se nanose hladnim postupkom.

UČITAJ JOŠ

Presecanje kapilarne vlage

Sistemska rešenja za blokadu  kapilarne vlage,  ubrizgavanjem u prethodno izbušene rupe u zidovima.

UČITAJ JOŠ

SERTIFIKATI I STANDARDI

Stručnost kvalitet i poslovnost pokazujemo kako kroz realizovane projekte, tako i kroz brojne sertifikate, specijalizacije i standarde. Posedujemo niz sertifikata za ugradnju različitih materijala stečenih kroz odgovarajuće obuke i treninge. Osnovni kriterijumi izbora naših partnera su kvalitet i tehnološki nivo njihovih proizvoda. Naši partneri primenjuju efektivan sistem menadžmenta kvaliteta i sistem upravljanja zaštitom životne sredine koji zadovoljava zahteve standarda ISO 9001 i ISO 14001.

POZOVITE

064-206-69-39

TEL / FAX

011-375-22-67

RADNO VREME

08:00 – 17:00

POZOVITE 

+381-64-206-69-39

TEL / FAX

+381-11-375-22-67

RADNO VREME

08:00 – 17:00