Project Description

REZERVOARI I BAZENI

Hidroizolacija bazena i rezervoara za pijaće i otpadne vode u skladu sa strogim pravilima o  bezbednosti za zdravlje ljudi.

HIDROIZOLACIJA REZERVOARA I BAZENA

U ponudi su hidroizolacioni sistemi na bazi polimer cemetnih premaza, epoksidnih premaza i sintetičke membrane. Izabraćemo najoptimalnije rešenje u skladu sa projektnim zadatkom, odnosno postojećim stanjem.

Kontaktirajte nas

Kako izabrati vrstu hidroizolacije?

Izbor hidroizolacije zavisi od toga da li se radi o neprohodnom, prohodnom ili zelenom krovu. Svaka od njih zahteva specifično rešenje . Zatim, da li se radi o novogradnji, rekonstrukciji ili sanaciji.  Niz faktora utiče na izbor rešenja.

Rezervoari pijaće vode

Hidroizolacija pitke vode u rezervoarima, koja je sigurna i odgovara  svim zdravstvenim kriterijumima, preko je potrebna, pogotovo ako se uzme u obzir sve veća zagađenost okoline. Stoga se projektanti, ali i privatni korisnici posvećuju razvoju i specificiranju ekoloških standarda u korišćenju hidroizolacionih materijala. Svi proizvodi moraju biti u skladu sa strogim pravilima  u direktnom kontaktu sa vodom.

Postrojenja za otpadne vode

Pored standardnih svojstava na  po pitanju pritiska vode, hidroizolacije rezervoara za otpadne vode moraju  biti otporne na hemijske agense. Najčešće se koriste dvokomponentni i trokomponentni premazi na bazi epoksidnih smola koji ispunjavaju tražene uslove.

Bazeni za plivanje

Pored standardnih svojstava na  po pitanju pritiska vode, rezervoari za otpadne vode moraju biti otporni na hemijske agense. Najčešće se koriste dvokomponentni i trokomponentni premazi na bazi epoksidnih smola koji ispunjavaju tražene uslove.

Kontaktirajte nas

OSTALE USLUGE

Izvođenje svih vrsta hidroizolaterskih radova u gađevinarstvu. Zaštita novih i sanacija postojećih objekata od prodiranja vode i vlage. Ugradnja svih tipova hidroizolacionih sistema, kvalitetno, efikasno i u zadatim rokovima.

Ravni krovovi i terase

EPDM, TPO, PVC membrane, bitumenske hidroizolacije , premazi na bazi poliuretana i na bazi polimercementa.

UČITAJ JOŠ

Temelji i podrumski zidovi

Sintetičke i betonitne membrane, bitumenske hidroizolacije, premazi. Sanacije sa unutrašnje i spoljnje strane.

UČITAJ JOŠ

Kupatila i mokri čvorovi

Jednokomponentni i dvokomponentni polimercementni premazi renomiranih proizvođača.

UČITAJ JOŠ

Zeleni krovovi

Višeslojne PVC, FPO, EPDM membrane i poliuretanske membrane koje se nanose hladnim postupkom.

UČITAJ JOŠ

Presecanje kapilarne vlage

Sistemska rešenja za blokadu  kapilarne vlage,  ubrizgavanjem u prethodno izbušene rupe u zidovima.

UČITAJ JOŠ

SERTIFIKATI I STANDARDI

Stručnost kvalitet i poslovnost pokazujemo kako kroz realizovane projekte, tako i kroz brojne sertifikate, specijalizacije i standarde. Posedujemo niz sertifikata za ugradnju različitih materijala stečenih kroz odgovarajuće obuke i treninge. Osnovni kriterijumi izbora naših partnera su kvalitet i tehnološki nivo njihovih proizvoda. Naši partneri primenjuju efektivan sistem menadžmenta kvaliteta i sistem upravljanja zaštitom životne sredine koji zadovoljava zahteve standarda ISO 9001 i ISO 14001.

POZOVITE

064-206-69-39

TEL / FAX

011-375-22-67

RADNO VREME

08:00 – 17:00

POZOVITE 

+381-64-206-69-39

TEL / FAX

+381-11-375-22-67

RADNO VREME

08:00 – 17:00