Project Description

PENETRATI I ADITIVI

Hidroizolacioni, penetrirajući premazi i dodaci za hidroizolaciju betona, cementnog maltera, opeke i kamena.

PENETRATI I ADITIVI

Cementne kristalne vodonepropusne guste otopine koje prodiru u masu betona i čine ga vodootpornim. Ostaju trajno aktivni i zato stalno štite konstrukciju od prisutnosti vode. Mogu se injektirati u pukotine, čak i ako se pojave nakon konstrukcije. Otporni na pozitivni i negativni hidrostatički pritisak. Koriste se za hidroizolaciju podruma, temelja, šahtova i rezervoara.

sika premazi

PENETRATI

Hidroizolacioni penetracioni premazi

Jednokomponentni, hidroizolacioni, penetrirajući premaz za hidroizolaciju betona, cementnog maltera, opeke i kamena. Štiti objekat od podzemnih voda, vlage i naleta vode pod pritiskom. Paropropustan je, ne izaziva kondenzaciju i dozvoljava da se preko njega malteriše cementnim, produžnim ili krečnim malterom. Izdržava pritisak vode do 7 bara. Ekološki proizvod, zdravstveno ispitan i ispravan.

Potrošnja: 2,5 – 3 kg/m2 za tri sloja

ADITIVI

Dodaci za vodonepropusnost betona i maltera

Tečni dodaci za vodonepropusnost betona i maltera. Primenjuje se za postizanje vodonepropusnosti betona za bazene, veštačka jezera i ribnjake, vodonepropusnost betona za nasipe, materijale za izradu fasada, betonske temelje opterećene vlagom, te rezervoare.  Omogućuje cementnom i krečnom vezivu smanjivanje kapilara. Ne štete mehaničkim svojstvima betona i maltera.

NAŠI PARTNERI

Pružanje inovativnih proizvoda i promovisanje održivosti su dva bitna sastavna dela naše strategije, a naši partneri i dobavljači igraju ključnu ulogu u tome.

POZOVITE

064-206-69-39

TEL / FAX

011-375-22-67

RADNO VREME

08:00 – 17:00

POZOVITE 

+381-64-206-69-39

TEL / FAX

+381-11-375-22-67

RADNO VREME

08:00 – 17:00

SERTIFIKATI I STANDARDI

Stručnost kvalitet i poslovnost pokazujemo kako kroz realizovane projekte, tako i kroz brojne sertifikate, specijalizacije i standarde. Posedujemo niz sertifikata za ugradnju različitih materijala stečenih kroz odgovarajuće obuke i treninge. Osnovni kriterijumi izbora naših partnera su kvalitet i tehnološki nivo njihovih proizvoda. Naši partneri primenjuju efektivan sistem menadžmenta kvaliteta i sistem upravljanja zaštitom životne sredine koji zadovoljava zahteve standarda ISO 9001 i ISO 14001.